Summerjobs 2016 s-a încheiat. Vezi Summerjobs actual sau citește ce am învățat în 2016.

Junio

Junio este un startup care își propune să ofere studenților joburi part-time care să le permită să capete experiență încă din timpul facultății.

junio.ro

Cine suntem?

Junio este un startup lansat acum 6 luni care își propune să ofere studenților joburi part-time, ocazionale, voluntariate și stagii de vară care să le permită să capete experiență încă din timpul facultății și să își asigure un venit propriu în același timp. Astfel, au la dispoziție timpul necesar pentru a-și finaliza studiile.

Avem o platformă fresh dezvoltată cu tehnologii noi de o echipă foarte tare și parteneriate cu cele mai importante organizații studențești. În acest moment suntem prezenți în București și Iași, cu peste 2000 de studenți înregistrați și vrem să ne extindem și în Cluj, Constanța, Craiova și Timișoara (în ordine alfabetică aici). Obiectivul este să avem 10000 de studenți înregistrați până la finalul anului.

Din echipa noastră fac parte mentori care țin cursuri în Politehnică și la Universitate, oameni care se vor implica activ în dezvoltarea ta. Încurajăm și susținem studenții să-și termine cu bine școala. Mulți dintre noi lucrăm la Junio part-time iar una din condițiile puse la angajare a fost să ne menținem mediile bune.

Joburi